Bestäm själv

Vi gör ett paket efter dina önskemål

2018 körs Formel 1 i 21 länder. Här kan Ni själva välja vart ni vill åka och se Formel 1. Ni bestämmer hur många ni är i gruppen, antal dagar och om det skall vara med eller utan guide. Vill ni kombinera med shopping, kultur, vinprovning eller konferens?

Design Resor ger Dig en upplevelse med det lilla extra på våra resor till Formel 1. Vi arrangerar paketresor, privata resor och företagsresor som kund- och leverantörsmöten, säljtävlingar, kick-off och då i samband med att man ser ett Grand Prix i Europa.

formel-1-barcelona-skylt

Våra gruppresor

Vi vill visa dig den härliga stämningen runt Formel 1 och den lokala miljön ute vid banan som vi själva vill uppleva det. Bara det är ett nöje i sig. Vi har vår egen guide med ute på banan under tävlingsdagarna som berättar om Formel 1:s historia och allt kring banan vi är på.

Våra landpaket

För den återkommande Formel 1 resenären har vi plockat ihop ett paket med hotell- och weekendbiljetter till Formel 1. Vi kan självfallet även hjälpa till med flygresan.

Med oss kan du resa ensam eller med tonårsbarnen och få en härlig Formel 1-upplevelse. På de flesta banor ser vi också övriga tävlingar under helgen såsom Porschecupen och GP2.

Om oss

Vi har följt Formel 1 sedan 1970 och rest runt på världens racerbanor sedan i början av 1980-talet. Tillsammans har vi sett mer än 100 Grand Prix på plats. Vi vill låta dig ta del av vår erfarenhet och upplevelser från alla dessa resor.

Är det någon bana du, företaget eller föreningen vill se, kontakta oss. Allt är möjligt!

Välkomna till Design Resor
Cecilia Clementz